Warstein hotels Sauerland Duitsland

Home - Voordelige hotels in Warstein 
 

Hotel zoeken in Warstein Sauerland;
Warstein is een stad met 30000 inwoners en heeft veel te bieden voor iemand die ontspanning zoekt er zijn vele uitgebreide wandelpaden, interessante excursies zijn er te maken,en er is een veelheid aan uitnodigende gastronomie en nette hotels.
Het is nauwelijks te geloven wat de mensen in Warstein in de loop van een jaar allemaal oppoten zetten. Alleen al het officille evenementenprogramma bevat meer dan 300 evenementen w.o. toneelvoorstellingen, carnavalsoptochten, schuttersfeesten en kerstconcerten. Tot de programma-hoogtepunten behoren naast de eeuwenoude Warsteiner herfstkermis en het "Haus-Dassel-feest" de kerstmarkt en het stadfeest met veel attracties en culturele opvoeringen.

warstein-holter.png  warstein-hoppe.png  warstein-lindenhof.png

aaline.png

aaline.png

warstein-waldpark.png  warstein-buurt-knippschild.png  warstein-buurt-puster.png

Brouwerij Warstein;
Ook een bezoek aan de Warsteinerbrouwerij behoort tot de mogelijkheden. Bij een bezoek door deze zeer moderne brouwerij wordt u tot in detail verteld over de vervaardiging van dit heerlijke bier.  Warstein is een zeer gastvrije en gezellige stad waar altijd wel iets te beleven valt. De gastvrijheid van de mensen in Warstein is voor velen die hier ontspanning zoeken tot een begrip geworden. Dat bewijzen de vele "stamgasten", die altijd weer hier naar toe komen om te genieten van deze mooie plek.

Breng ook eens een bezoekje aan de druipsteengrotten en Wildpark Warstein
 

 

 

aaline.png

 

misterinkt-banner.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel