Voordelig eropuit naar het mooie Schmallenberg in het Sauerland Duitsland

Home - Voordelige hotels Schmallenberg

Weekendje weg naar Schmallenberg;
Bekijk alle mogelijkheden voor een leuke vakantie in Schmallenberg, u gaat naar één van de grotere gemeentes in Sauerland. Zij bestaat uit 90 dorpen en gehuchten die samen de gemeente Schmallenberg vormen. Stuk voor stuk zijn het allemaal gezellige en sfeervolle vakantieplaatsjes en kuuroorden. In Schmallenberg zelf wonen 6000 mensen.

                         

Wat voor accommodatie u ook zoekt, wij hebben het...

schmallenber...ls-sauerland.png  schmallenber...ls-sauerland.png  schmallenber...en-sauerland.png  schmallenber...ls-sauerland.png  schmallenber...ns-sauerland.png

Hotels in Schmallenberg Sauerland;
Hier vind je veel goede restaurants en eetgelegenheden, een compleet en gezellig winkelaanbod en een groot toeristencentrum en natuurcentrum. Schmallenberg staat bekend om haar grote en kwalitatief hoogwaardige aanbod van traditionele hotels die veelal door families geleid worden.

   

schmallenber...el-sauerland.png  schmallenber...ke-sauerland.png

Waarom naar Schmallenberg;
Hier proef je de echte Sauerland-sfeer en kun je lekker ontspannen in de wellness. Of toch meer actief bezig zijn met het vele sport- en gezondheidsaanbod wat er is? De abdij van Grafschaft is een belangrijke bezienswaardigheid en deze moet je beslist gezien hebben. Verder staat Schmallenberg bekend als de sokkenstad omdat sokkenfabrikant Falke hier is gevestigd. Schmallenberg ligt in één van de meest bosrijke streken van Sauerland in het Rothaargebergte op een hoogte die varieert van 350 tot 818 meter.

banner-schma...rg-sauerland.png

schmallenber...el-sauerland.png  schmallenber...el-sauerland.png 

        vanaf €282,- p.p.                      vanaf €65,- p.p.         

aaline.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel