Voordeel hotels in Nordenau Sauerland Duitsland

Home

Highlights Ferienwohnung Markus

   

Ferienwohnung Markus in Nordenau, gemeente Schmallenberg, staat net buiten de kern van het dorp en wordt omringd door de bergen, groene weiden en bossen van het Sauerland. Het appartementencomplex, bestaande uit zes woningen, bevindt zich op circa 800 meter van het Kurpark Nordenau. In dit mooie kuurpark vindt u een speeltuin, voetbalveld, een heilzaam voetenbad, diverse wandelpaden en vijvers. Elke woning heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter en is geschikt voor twee tot maximaal vijf personen. Met de inbegrepen voordeelpas SauerlandCard kunt u met bus (die voor de deur stopt) of de trein gratis naar vele bezienswaardigheden en bestemmingen in de buurt!

sauerland-nordenau-markus-moezel-2019.png

aaline.png

Highlights Landhaus Nordenau Nordenau

    

De mooiste uitzichten in het Sauerland vindt u bij Hotel Landhaus Nordenau! Dit rookvrije landhotel, op slechts 50 meter van het centrum van Nordenau gelegen, belooft het u echt naar de zin maken. U logeert op 10 autominuten van Winterberg, waar u - zowel ‘s winters als ‘s zomers - in paradijselijke sferen komt. En dát zo dicht bij huis! Een prachtig wandelgebied met meer dan 100 kilometer aan paden ligt er aan uw voeten. Het is tijd om te ontdekken!

sauerland-nordenau-landhaus-moezel-2019.png

aaline.png

Highlights Pension Himmelreich Nordenau

51245_fa3d6948aeeab05bee22cb3143edb16e.j  51282_9c21b9a79249c7cb58caca974f49eca1.j  51286_dcc68002e8e7a5c896880d5ec79867e3.j 

Het 3-sterren Pension Himmelreich staat in Nordenau aan het Kurpark, met een geweldig uitzicht. Omringd door bergen, groene weide en bossen ca. 600-800 meter boven de zeespigel. Het is één van de mooiste vakantieregio's in Duitsland, het Sauerland. Nordenau ligt op ca. 10 kilometer ten oosten van Schmallenberg en op ongeveer dezelfde afstand ten westen van Winterberg en de Kahler Asten. Kom voor een heerlijke korte (ski-)vakantie naar dit kleinschalige pension, waar u vanuit een van de vier gezellige appartementen het ‘land van de duizend bergen’ verkent. 

4-daags Logies arrangement €125,- p.p. button-voordeeluitje-hotelletjeaandemoezel.nl.png
- 3x overnachten     
- Inclusief handdoekenpakket
- Inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden en energie
- Gratis parkeren
- Gratis Wifi

meer-info.png


aaline.png

Highlights Ferienwohnung Van Balkom Nordenau

   

 Ferienwohnung Van Balkom staat in Nordenau, een plaatsje dat is ingeklemd tussen Schmallenberg en Winterberg. Op dit logeeradres worden twee appartementen aangeboden, die verschillend van grootte zijn. Vanaf dit logement bent u zo bij het beginpunt voor de beklimming van de Kahler Asten en  ook de skiliften in Winterberg zijn niet ver weg.

sauerland-nordenau-balkom-moezel-2019.png

 

aaline.png

 

Banner-in sauerland.png

nordenau-map-sauerland-hotelletjeinsauerland.nl.png

misterinkt-banner.png

 

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel