Medebach hotels Sauerland Duitsland

Home - Voordeel hotels Medebach

Hotelletje zoeken in Medebach Sauerland;
Medebach is een kleine stad in het hoge Sauerland. Medebach ligt in de noordoostelijke uitlopers van het Rothaargebergte en heeft door deze ligging een mild klimaat met veel zonuren en weinig neerslag. Het laagste punt van de gemeente ligt bij Berge op 329 meter en het hoogste punt is de Hohe Pön met 793 meter. De gemeente heeft meerdere bezienswaardigheden, zoals eeuwenoude kerken en kapellen, historische vakwerkhuizen en een permanente tentoonstelling over flora en fauna in de regio, op de markt van Medebach.

medebach-brauhaus.png  medebach-muller.png  medebach-medebach.png

aaline.png

voordeeluitjes-medebach-hotelletjeinsauerland.nl.png

aaline.png

ErOpUit naar Medebach;
De omgeving van Winterberg is voor Nederland het dichtstbijzijnde wintersport- en skigebied. Door het gebruik van sneeuwkanonnen kunt u in deze streek behoorlijk zeker zijn van sneeuw. Naast de skipistes heeft Winterberg ook een tweetal skischansen en een officiële rodel- en bobsleebaan.

bungalows-center parcs hochsauerland-hotelletjeinsauerland.nl.png

Waarom naar Medebach;
Niet alleen ’s winters zijn de plaatsen in het Hochsauerland een leuke bestemming. Ook in de zomermaanden heeft deze streek voldoende te bieden. Zo kunt u er rodelen, abseilen of klimmen. Er zijn diverse ontspanningsvoorzieningen in de buurt, zoals sauna’s, kruidenbaden, buiten- en binnenbaden. De vele heuvels en bergen lonken naar de wandelaars, de geoefende fietsers en de motorrijders. Watersport kunt u naar hartenlust beoefenen op de vele stuwmeren in het Sauerland.

voordeeluitjes-in-het-sauerland-hotelletjeinsauerland.nl.png

sauerland-d-deals-sauerland-2019.png

aaline.png

voordeeluitjes-allinclusive-duitsland-moezel-2019.png

medebach-map-sauerland-hotelletjeinsauerland.nl.png

misterinkt-banner.png

Voordelige Hotels

© 2015 - 2020 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel