Voordelige hotels voor een vakantie in Kirchhundem Sauerland

Home - Voordelige hotels Kirchhundem

Hotelletje zoeken in Kirchhundem;
De gemeenschap van Kirchhundem is gevormd bij de lokale reorganisatie van 1969 Ze zijn afkomstig voornamelijk uit gemeenten van de voormalige Office Kirchhundem (Heinsberg, deels. Kirchhundem, Kohlhagen, Oberhundem) en delen van de voormalige Office Bilstein (gemeente Rahrbach behalve Fahlenscheid, dorp Benolpe).

kirchundem-w...in-sauerland.png

Waarom naar Kirchhundem;
Kirchhundem is een prima uitvalsbasis voor het maken van dagtochten naar bijvoorbeeld Meschede, het azuurblauwe stuwmeer Biggesee of de druipsteengrotten - de zogenoemde Attahöhle - in Attendorn. Het Sauerland staat vooral bekend om de vele wintersportfaciliteiten voor skiërs en langlaufers. Dit kan ook als er geen natuursneeuw ligt, want in Fahlenscheid ligt altijd kunstsneeuw en u bent hier al binnen 15 minuten met de auto. Het skigebied van Winterberg bereikt u na het overbruggen van 40 kilometer.

kirchundem-l...rt-sauerland.png

ErOpUit naar Kirchhundem Sauerland;
Naast wandelroutes heeft de regio ook vele trajecten voor wielrenners, mountainbikers auto- en motorrijders in de aanbieding. Wanneer u een 4WD heeft, volgt u gewoon de speciale “off the road-routes”, die ook voorhanden zijn. In de omgeving van Carpe Diem kunnen gasten kiezen uit heel veel activiteiten: van parasailen en golfen tot paardrijden en tennissen. Waterliefhebbers kunnen duiken, surfen, zeilen, vissen en zwemmen. In Kirchhundem zelf kunt u het slot Adolfsburg en het streekmuseum bezoeken of winkelen in het gezellige centrum.

 

 

aaline.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel