Bödefeld hotels Sauerland Duitsland

Home - Voordeel hotels Bödefeld

Hotelletje zoeken in Bödefeld in het Sauerland;
Bödefeld is een oud karakteristiek en bruisend Duits dorpje met vele prachtige vakwerkhuizen, versierd met bloembakken en mooie tuintjes. De inwoners zijn erg begaan met het dorp en zorgen er gezamenlijk voor dat het dorp schoon en aantrekkelijk blijft. Bödefeld heeft een klein dorpscentrum, met daarin verschillende winkeltjes. Naast de winkeltjes vindt u een mooie kerk en een lieflijk dorpsparkje.

ErOpUit naar Bödefeld;
De plaatsen Willingen en Winterberg liggen in de buurt. In deze plaatsen kunt u winkelen en op de weg erheen kunt u genieten van de prachtig mooie vergezichten. De omgeving van het pension biedt u een mooi wandel- en fietsgebied, met goede paden en zeer fraaie natuur. Bödefeld is een oud karakteristiek en bruisend Duits dorpje met vele prachtige vakwerkhuizen, versierd met bloembakken en mooie tuintjes.

Appartement Bödefeld

bodefeld-app...nt-sauerland.png  bodefeld-app...-2-sauerland.png  bodefeld-app...-4-sauerland.png  bodefeld-app...-3-sauerland.png

Bödefeld, 57392 Schmallenberg, Duitsland
Bödefeld heeft een tuin en ligt in Schmallenberg, op 3,4 km van de Hunau-Lift 1 en op 3,5 km van de Hunau-Lift 2. U kunt gebruikmaken van een volledig uitgeruste keuken.Het appartement is voorzien van een tv en 2 slaapkamers en een terras

Bödefeld ligt op 3,5 km van de Hunau-Lift en op 3,7 km van de Hunau-Lift 3. De dichtstbijzijnde luchthaven is Paderborn-Lippstadt, op 55 km van de accommodatie.Bödefeld is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in mooie bossen, schone lucht en wintersport.
meer-info.png

 

aaline.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel