Bad Laasphe voordelige hotels in Sauerland Duitsland

Home - Voordeel hotels Bad Laasphe - Allinclusive Bad Laasphe

Voordelig Hotel zoeken in Bad Laasphe;
In Bad Laasphe hoeft u zich niet te vervelen. U kunt ontspannen in een van de vele kuurklinieken of slenteren door de historische binnenstad met kleine steegjes en idyllische vakwerkhuizen. Als u cultuur wilt snuiven kunt u diverse musea bezoeken, zoals het Radiomuseum waar u een enorme verzameling van historische radio’s kunt bewonderen.


voordeeluitjes-bad-laasphe-hotelletjeinsauerland.nl.png

bad-laasphe-auerbachtal.png  bad-laasphe-lahnsteiner.png  bad-laasphe-wittgensteiner.png

bad laasphe-voordeeluitjes-hotel amfang 2.png bad laasphe-voordeeluitjes-hotel lahnblick 2.png  bad laasphe-voordeeluitjes-hotel restaurant lindenhof.png

ErOpUit in Bad Laasphe;
Ook het Paddenstoelenmuseum staat in Bad Laasphe. Hier leert u alles over de wondere paddenstoelenwereld; kunt u ze eten of zijn ze giftig bijvoorbeeld. Voor een ontspannende pitstop neemt u plaats op een van de terrasjes in Bad Laasphe en bestelt u natuurlijk een Bosch biertje! De winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de stad Marburg. In de gezellige steegjes vindt u diverse winkels, boetiekjes en speciaalzaken.

Waarom naar Bad Laasphe in het Sauerland; Wilt u liever iets actiefs doen? Ook dan zit u in Bad Laasphe goed! De omgeving leent zicht uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten. Het hotel bevindt zich in het Rothaargebergte. Dit gebied wordt gekenmerkt door glooiende heuvels met mooie uitzichtpunten, idyllische beekjes en uitgestrekte bossen.

sauerland-d-deals-sauerland-2019.png

Wandelen in Bad Laasphe;
De Rothaarsteig is een onderdeel van het Rothaargebergte. Het is een gebied met ongeveer 154 kilometer aan wandelwegen en het wordt ook wel de “Weg van de zintuigen” genoemd. Onderweg geniet u van schitterende uitzichten, de rust en ruimte en de karakteristieke geuren van het bos. De wandelroutes worden duidelijk aangegeven. Onderweg passeert u diverse belevingspunten, zoals de 40 meter lange hangbrug over de vallei bij Kühhude.

allinclusive-duitsland-hotelletjeaandemoezel.nl.png

bad-laasphe-map-hotelletjeinsauerland.nl.png

misterinkt-banner.png

Voordelige Hotels

© 2015 - 2020 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel