Boppard aan de Rijn in Duitsland

Boppard - Hotels in Boppard

ErOpUit naar Boppard aan de Rijn;
De stad, al bewoond door de Romeinen, vormt het kloppende hart van de vakantieregio Midden-Rijn. De beste Riesling-wijn uit de Boppard Hamm stroomt hier het glas in en begeleidt spannende stadsontdekkingen die bijna tweeduizend jaar cultuur aan de Midden-Rijn weerspiegelen. Vanaf hier leiden de paden naar de wijken, die allemaal verschillend zijn, garant staan ​​voor variatie, maar samen een bewogen eenheid vormen.

Alle 63 accommodaties in Boppard

boppard-booking.png

Waarom naar Boppard aan de Rijn;
De stad Boppard met zijn tien districten vormt zijn eigen vakantiewereld, de Hunsrück-hoogten en de Rijnvallei, rustige hoekjes met levendige pleinen en steegjes, en combineert op een prachtige manier natuur en cultuur tot een onvergetelijke vakantie-ervaring. Kleurrijke facetten van de vakantieregio Mittelrhein - gezegend met zon en uniciteit.

De wijnfeesten rond Rijn en Moezel zijn gewoonweg fantastisch en net zo divers als de druiven die hier worden verbouwd en geperst. Straten, lanen en pleinen zijn versierd met bladeren en de kramen zijn getooid met gekleurde linten. Overal klinkt er muziek en ruikt het naar wijn.

De beste hotels en accommodaties met ontbijt in Boppard 

boppard-ebertor-2018.png  boppard-hunsrucker-hof-2018.png

aaline.png

 

rijn-voordel...anner-moezel.png

aaline.png

boppard-rheinlust-2018.png  boppard-sonnen-hof-2018.png
 

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

 

Map-rijn-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel