Voordelige Hotels aan de Rijn in Kestert Duitsland

Kestert - hotels in Kestert

Overnachten in Kestert;
Kestert
ligt direct aan de oever van de Rijn, vlak bij de overbekende Lorelei. Ook de uitgestrekte wijngaarden aan de oevers van de Rijn zullen u niet ontgaan. Deze regio is niet alleen bekend om zijn rijnromantiek, maar ook vanwege de vele wandel- en fietsmogelijkheden. Fietsers kunnen - door de slechts licht glooiende trajecten - makkelijk Koblenz of Rüdesheim als bestemming kiezen. Huur eventueel een fiets bij uw accommodatie en verken dit sprookjesachtige landschap.

rijn-banner-voordeeluitjes-aan-de-rijn-2019.png

Wandelen in Kestert
Ook wandelaars hebben enorm veel keuze. De Rheinsteig doet u zeker wel een belletje rinkelen? We hebben het over een zeer bekend wandelpad op hoogte, met weidse uitzichten over het stroomgebied van de Rijn. Steile paadjes en vele hoogteverschillen kenmerken dit langeafstandspad, dat vooral belopen wordt door wandelaars die van een uitdaging houden. Een bijzondere bezienswaardigheid is de nabijgelegen Pulsbachklamm tussen St.Goarshausen en Kestert; bij deze kloof mondt het bergstroompje van de Pulsbach uit in de Rijn.

Hotel en Restaurant Krone Kestert

50092_3b136233e2819f365bf465bd410fa2a7.jpg  

Het zeer gastvriendelijke 3-sterren Hotel en Restaurant Krone, een eeuwenoud familiehotel, staat direct aan de oever van de Rijn in Kestert, op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Koblenz.

3 daags ontspannen €85,= p.p. button-voordeeluitje-hotelletjeaandemoezel.nl.png
- Ontvangst met koffie of thee
- 2x overnachten
- 2x ontbijtbuffet
- 1x 3 gangen diner
- 1x boottocht naarde Loreley
- Wandel routes
- Gratis parkeren
- Gratis Wifi

bekijk-en-boek-hotelletjeaandemoezel.nl.png

 voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

wijnfeesten-moezel-banner-2019.png

https://www.google.nl/maps/vt/data=lwMg6zzRORMzMIzFH86XxCrlH9igZj2eMWgBJ1YhQu4eCA4PZq0s72SlqYEExv6g-PFTRFcCmNOg0-Se3y_Riql0kQqPs2wzDb26U5GoZiBowMKCIcWXScQ9x7U8HbkAxIglCbJzIRImMpIh2IycTmXierOEV7nKTcb--yVDr7YubXp48khfNMfX50-FoO2Yg6TkyEKcKqO8WkiFu-eD

Voordelige Hotels

© 2015 - 2020 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel