Voordelige Hotels aan de Rijn in Kestert Duitsland

Kestert - hotels in Kestert

Overnachten in Kestert;
Kestert
ligt direct aan de oever van de Rijn, vlak bij de overbekende Lorelei. Ook de uitgestrekte wijngaarden aan de oevers van de Rijn zullen u niet ontgaan. Deze regio is niet alleen bekend om zijn rijnromantiek, maar ook vanwege de vele wandel- en fietsmogelijkheden. Fietsers kunnen - door de slechts licht glooiende trajecten - makkelijk Koblenz of Rüdesheim als bestemming kiezen. Huur eventueel een fiets bij uw accommodatie en verken dit sprookjesachtige landschap.

rijn-voordel...anner-moezel.png

Wandelen in Kestert
Ook wandelaars hebben enorm veel keuze. De Rheinsteig doet u zeker wel een belletje rinkelen? We hebben het over een zeer bekend wandelpad op hoogte, met weidse uitzichten over het stroomgebied van de Rijn. Steile paadjes en vele hoogteverschillen kenmerken dit langeafstandspad, dat vooral belopen wordt door wandelaars die van een uitdaging houden. Een bijzondere bezienswaardigheid is de nabijgelegen Pulsbachklamm tussen St.Goarshausen en Kestert; bij deze kloof mondt het bergstroompje van de Pulsbach uit in de Rijn.

Hotel en Restaurant Krone Kestert

kestert-hote...-aan de rijn.png  kestert-hote...-aan de rijn.png  kestert-hote...-aan de rijn.png

Het zeer gastvriendelijke 3-sterren Hotel en Restaurant Krone, een eeuwenoud familiehotel, staat direct aan de oever van de Rijn in Kestert, op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Koblenz.

3 daags halfpension arrangement €89,- p.p. button-voordeeluitje-hotelletjeaandemoezel.nl.png
- 2x overnachten
- 2x  uitgebreid ontbijtbuffet
- 2x 3-gangen diner of -buffet
- 1x koffie of thee met gebak
- gratis ov-kaart Rijn-Moezel
- Wandel routes
- Gratis parkeren

bekijk-en-boek-hotelletjeaandemoezel.nl.png

 

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

 

 

https://www.google.nl/maps/vt/data=lwMg6zzRORMzMIzFH86XxCrlH9igZj2eMWgBJ1YhQu4eCA4PZq0s72SlqYEExv6g-PFTRFcCmNOg0-Se3y_Riql0kQqPs2wzDb26U5GoZiBowMKCIcWXScQ9x7U8HbkAxIglCbJzIRImMpIh2IycTmXierOEV7nKTcb--yVDr7YubXp48khfNMfX50-FoO2Yg6TkyEKcKqO8WkiFu-eD

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel