Navigatie

Voordelig naar Nittel aan de Moezel
Home Nittel - Hotels in Nittel
aaline.png

a2-reklame-banner-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

Hotel zoeken in Nittel aan de Moezel;
Nittel ligt dicht bij het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, ideaal dus om ‘grenzeloos’ te genieten. Maak een prachtig fietstochtje door drie landen langs de Moezel? Je hebt er maar een paar uurtjes voor nodig, je kunt terug met de trein! Of wandel je door de Nitteler wijnbergen? Verken je de nabijgelegen Eifel? Of treed je in de sporen van de Romeinen langs een van de Romeinse wandelroutes of bij Villa Borg in het Saarland?

Weingut Gästehaus Apel  Nittel

  Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Weinstrasse 26, Nittel
Offering a children's playground and sun terrace, Weingut Gästehaus Apel is located in Nittel in the Rhineland-Palatinate Region. Guests can enjoy the on-site restaurant.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

aaline.png

Waarom naar Nittel aan de Moezel;
Bezoek Trier, de voormalige hoofdstad van het Noord-Romeinse rijk, is een bezoekje meer dan waard, met o.a. de Porta Nigra, de Kaiserthermen uit de 4e eeuw en het Amfitheater. Of bewonder je de Chagallramen in het Franse Metz? Of de prachtige stad Luxemburg? En een boottochtje over de Moezel is ook een bijzondere manier om deze mooie streek te ontdekken. Kortom: volop mogelijkheden voor prachtige uitstapjes!

voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png

aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

Nittel-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel