Navigatie

Hotel zoeken in Waldrach aan de Moezel in Duitsland
Waldrach Home - Voordeeluitjes Waldrach - Wijnfeesten Waldrachaaline.png

A1-hotel-specials-moezel.png

Boek je hotel in Waldrach;
Waldrach ligt in de prachtige wijnstreek de Moezel en het nationaalpark Saar-Hunsrück. Deze regio leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten. Neem een goedgevulde picknickmand mee en wandel een stukje van de langeafstand route Saar-Hunsrück-Steig. Deze tocht voert u door uitgestrekte dennenwouden, veenlandschappen en langs imposante rotsformaties en idyllische beekjes.

Waarom naar Waldrach;
In Waldracht kunt u een bezoek brengen aan het Keltermuseum met authentieke wijnkarren en een collectie wijnen uit verschillende jaartallen. Reis ook zeker af naar het wijnstadje Konz aan de oevers van de Moezel. Hier vindt u onder andere het openluchtmuseum Roscheider Hof waar u indrukken op kunt doen uit de levens- en arbeidswereld van de boerenbevolking uit de Moezelstreek. Het museum, bestaande uit diverse vakwerkhuisjes, ligt boven op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over Konz en het Moezeldal.

Data wijn en straatfeesten in Waldrach aan de moezel;

http://t-ec.bstatic.com/images/city/1680x560/636/63693.jpg

VOORDEELUITJES-waldrach-MOEZEL-HOTELLETJEAANDE MOEZEL.NL.png

ErOpUit naar Waldrach;
Een uitstapje naar de gezellige stad Trier behoort ook tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf in Waldrach. Wandel hier door het historische centrum en bewonder de prachtige Romeinse bezienswaardigheden, zoals Porta Nigra en het Amfitheater. In Trier kunt u uiteraard ook goed shoppen, onder andere in het overdekte winkelcentrum Trier Galerie met circa 70 winkels, restaurants en bars. Tijd voor een ontspannende pitstop? Neem plaats op een terras op de Hauptmarkt, het centrale plein van Trier.

Highlights Landgasthof Hotel Simon

40373_0807e30722a8eba201267ecbc11a72b9.j

Landgasthof Hotel Simon ligt in het Duitse dorpje Waldrach nabij Trier in de bekende wijnregio de Moezel. Maak een prachtige wandel- of fietstocht in de omgeving en volg de route Ruwer-Hochwald-Radweg. U bevindt zich namelijk in het natuurpark Saar-Hunsrück!

meer-info.png

VOORDEELUITJES-MOEZEL-HOTELLETJEAANDE MOEZEL.NL.png
aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

aaline.png

krijg-meer-voor-uw-geld-vakantiehuizen.png

aaline.png

waldrach-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel