Hotel zoeken in Waldrach aan de Moezel in Duitsland
Waldrach Home - Voordelig hotel Waldrach - Wijnfeesten Waldrachaaline.png
waldrach-banner-moezel-2019.png

Data wijn en straatfeesten in Waldrach aan de moezel;

Boek je hotel in Waldrach;
Waldrach ligt in de prachtige wijnstreek de Moezel en het nationaalpark Saar-Hunsrück. Deze regio leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten. Neem een goedgevulde picknickmand mee en wandel een stukje van de langeafstand route Saar-Hunsrück-Steig. Deze tocht voert u door uitgestrekte dennenwouden, veenlandschappen en langs imposante rotsformaties en idyllische beekjes.

waldrach-muhlbach-2018.png  waldrach-simon-2018.png  waldrach-thielen-2018.png

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png

Waarom naar Waldrach;
In Waldracht kunt u een bezoek brengen aan het Keltermuseum met authentieke wijnkarren en een collectie wijnen uit verschillende jaartallen. Reis ook zeker af naar het wijnstadje Konz aan de oevers van de Moezel. Hier vindt u onder andere het openluchtmuseum Roscheider Hof waar u indrukken op kunt doen uit de levens- en arbeidswereld van de boerenbevolking uit de Moezelstreek. Het museum, bestaande uit diverse vakwerkhuisjes, ligt boven op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over Konz en het Moezeldal.

 waldrach-buurt-karlsmuhle-2018.png  waldrach-buurt-keisers-2018.png  waldrach-buurt-wollscheid-2018.png

ErOpUit naar Waldrach;
Een uitstapje naar de gezellige stad Trier behoort ook tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf in Waldrach. Wandel hier door het historische centrum en bewonder de prachtige Romeinse bezienswaardigheden, zoals Porta Nigra en het Amfitheater. In Trier kunt u uiteraard ook goed shoppen, onder andere in het overdekte winkelcentrum Trier Galerie met circa 70 winkels, restaurants en bars. Tijd voor een ontspannende pitstop? Neem plaats op een terras op de Hauptmarkt, het centrale plein van Trier.

 

allinclusive...rdeel-moezel.png

 

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

waldrach-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel