Navigatie

Voordeeluitje in Konz aan de Moezel in Duitsland
Home - Hotel Konz - Appartementen Konz - Vakantiehuis Konzaaline.png

a2-reklame-banner-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

Highlights Parkhotel in Konz aan de moezel

 28648_2097a588eefc72dfc3d7c4351f36ddcd.j 

Mühlenthalers Park Hotel is een gezellig familiehotel in Konz, in de Moezelregio in de deelstaat Rijnland-Palts. Het hotel staat in de grensregio van Frankrijk en Luxemburg, vlakbij het punt waar de rivieren Saar en Moezel samenstromen. Kom overnachten in deze wijnregio en ontdek de Moezelvallei te voet of op de fiets. Overdag kunt u langs druivenranken en wijngaarden fietsen, over het Moezelfietspad of het Saarfietspad. Fietsen zijn te huur bij Mühlenthalers Park Hotel en als u zelf fietsen meeneemt, kunnen deze in de fietsenstalling van het hotel gezet worden. De gevarieerde keuken van avondrestaurant ´Porticus´ is een lust voor het gehemelte. Hier worden specialiteiten uit de Moezelstreek en seizoensgerechten geserveerd.

Daarbij kunt u uiteraard een fruitige wijn drinken uit de Saar- en Moezelregio. In de kleine huisbar ‘Grüne Säule’ van Mühlenthalers Park Hotel kunt u ook een drankje bestellen. Het hotel heeft een kleine wellness-tempel, waar u pure ontspanning ervaart. Een hot stone, honing- of druivenpitmassage zijn allemaal mogelijk bij Mühlenthalers Park Hotel en ook reiki kunt u hier ervaren. ’s Avonds kunnen hotelgasten gratis gebruik maken van de Finse sauna. Op warme zomeravonden kunt u tot laat bij de vijver op het terras zitten.

Kijk bij ‘Beschikbaarheid en prijzen’ voor de aantrekkelijkste arrangementen bij Mühlenthalers Park Hotel, natuurlijk tegen de laagste prijsgarantie.
De 22 hotelkamers van Mühlenthaler’s Park Hotel zijn standaard voorzien van een zitgedeelte, telefoon, televisie en WiFi. De badkamer is uitgerust met bad en/of douche, toilet en föhn.

3-daags Mühlenthalers arrangement €79,00 p.p
3-daags Halfpension arrangement €119,00 p.p
4-daags Genieten aan de Moezel arrangement €143,00 p.p 
4-daags Halfpension arrangement €183,00 p.p 

meer-info.png

konz-lokaties-in-de-buurt.png   tui-moezel.png

VOORDEELUITJES-MOEZEL-HOTELLETJEAANDE MOEZEL.NL.png
aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

Konz-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel