Navigatie

Cruisen over de Rijn en de Moezel
aaline.png

Cruise maken over de moezel;
Een riviercruise over de Moezel is in ieder jaargetijde een aanrader. Of u nu in het voorjaar gaat, in de zomer of in het najaar. U stapt in Nederland aan boord en bent al snel in een hele andere wereld. Wijnvelden, kastelen, heuvels en pittoreske plaatsjes wisselen elkaar in snel tempo af.Geniet van het schilderachtige uitzicht tijdens uw riviercruise Moezel en laat u heerlijk verzorgen!
Vindt snel de riviercruise Moezel die bij u past!

aaline.png

dejong-cruise-moezel-9-daagse-cruise.png

Negen dagen aan boord van de Statendam tijdens deze nieuwe reis zijn al een genot op zich. Het prachtige, gevarieerde landschap onderweg maakt het alleen nog maar beter. Tel daar al die prachtige dorpjes en steden nog eens bij en uw reis kan niet meer stuk. Van de ‘Drosselgasse’ in Rüdesheim tot aan de vakwerkhuisjes in Cochem; het is in één woord genieten.

aaline.png

dejong-cruise-moezel-6-daags.png

Van de indrukwekkende Keulse Dom tot de burcht Thurant in Alken of de Reichsburg in Cochem, u geniet volop van de mooiste bouwwerken in het prachtige Duitse landschap. En natuurlijk is er voor de wijnliefhebber ook van alles te zien en te proeven. U komt vol prachtige indrukken weer terug in Nederland!

aaline.png

dejong-cruise-wijnfeesten-moezel-7-daags.png

In de wijngaarden langs de Rijn en Moezel worden de druiven volop geoogst en in de wijnstadjes heerst een opperbeste stemming. De wijnboeren vieren feest en laten eenieder meedelen in hun vreugde. Tijdens het diner geniet u van een heerlijk glas lokale wijn. Deze 7-daagse reis heeft als bestemming Bernkastel, waar de wijnfeesten in volle gang zullen zijn.

aaline.png

dejong-cruise-moezel-rijn-13-daags.png

Tijdens deze prachtige reis wordt u meegenomen naar de schoonheid in de omgeving van de Rijn en Moezel. Grote steden als Keulen en Düsseldorf worden afgewisseld met kleine idyllische stadjes als Rüdesheim en Boppard.

voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel