Navigatie

Voordelig Hotel zoeken voor een vakantie in Kamp Bornhofen aan de Rijn
Home - Hotels in Kamp Bornhofen - Appartementen in Kamp Bornhofen - Voordeeluitjes Kamp Bornhofen
aaline.png

Hotel zoeken in Kamp Bornhofen aan de moezel;
Op zoek naar een hotel in Kamp-Bornhofen aan de Rijn? Dan biedt hotelletjeaandemoezel.nl je een aantal betaalbare hotels die je online kunt boeken via Bookings.com je kunt dan optimaal genieten en relaxen tijdens je verblijf in Kamp-Bornhofen.De omgeving leent zich bij uitstek om prachtige wandelingen en fietstochten te maken.

Kamp-Bornhofen, ik kom eraan

header-kamp-bornhofen-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

VOORDEELUITJES-KAMPBORNHOFEN-MOEZEL-HOTELLETJEAANDE MOEZEL.NL.png
aaline.png

De Loreleyrots is ook in deze omgeving gelegen. Deze 132 meter hoge rots langs de rechteroever van de Rijn staat bekend om de scherpe bocht waarmee de Rijn om deze rots slingert. De Rijn is hier op zijn smalst en diepst, wat voor een gevaarlijke stroming zorgt en door de jaren heen zijn er dan ook vele schepen verongelukt. Volgens een volksverhaal zou bovenop de Loreley een zingende nimf met gouden haren hebben gezeten die met haar gezang de schippers afleidde, waardoor ze tegen de rots voeren. De Loreley is ook te beklimmen en daar vind u een uitkijkpunt, waar u kunt genieten van een schitterend panorama.

Gartenhotel Kamp Bornhofen

  33319707.jpg  33350477.jpg 

Burgenstr.1, Kamp-Bornhofen

Dit traditionele hotel heeft een rustige ligging in Kamp-Bornhofen, op slechts 2 minuten lopen van de rivier de Rijn, en beschikt over een biertuin en een restaurant, waar regionale gerechten worden geserveerd. Gartenhotel biedt een gratis fietsverhuurservice.
De lichte kamers hebben een klassieke inrichting. De appartement zijn uitgerust met een flatscreen-tv en beschikken over een balkon met uitzicht op de mooie tuin.
Er wordt een ontbijtbuffet geserveerd met hartige gerechten. Het ontbijt is inbegrepen in de vermelde prijs. U kunt bovendien genieten van de lokale specialiteiten in het restaurant of ontspannen met Duitse bieren in de gezellige biertuin.
meer informatie…

voordeeluitjes-aan-de-rijn-hotelletjeaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

kamp-bornhofen-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel