Wijn en straatfeesten in Klotten aan de Moezel in Duitsland

Home Klotten - Hotels Klotten - Vakantiehuis Klotten - Appartement Klotten

klotten-banner-moezel-2019.png

De jaarlijkse wijnfeesten in Klotten zijn alom bekend al vele jaren worden deze dagen twee keer per jaar gevierd. Dagen voor dé feesten is het allemaal wijn en nog eens wijn waarover gesproken wordt, in het eerste weekend van augustus en oktober is het gezellig feestvieren in Klotten. Voor wijnliefhebbers en voor degenen die erbij willen zijn een leuke reden om eens naar Klotten aan de moezel te gaan.


Wijnfeesten aan de moezel in 2021

 

Hotel-Restaurant-Weingut Kapellenhof Klotten

  89240642.jpg  89241708.jpg

Am Kapellenberg 14, Klotten
Dit hotel ligt te midden van wijngaarden in Klotten, op 5 km van Cochem. Het beschikt over gezellige kamers, serveert smakelijke gerechten en biedt prachtig uitzicht op de rivier de Moezel en de kasteelruïnes van Burg Coraidelstein.

Hotel Weingut Kapellenhof wordt beheerd door een familie en beschikt over moderne, lichte kamers met eigen badkamer, kabel-tv en comfortabele bedden. Sommige kamers hebben een balkon.
U kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant of op het mooie terras met uitzicht op de Moezel. 's Avonds wordt er een vast 4-gangendiner geserveerd en overdag zijn zelfgemaakt gebak, ijs en hapjes verkrijgbaar.
meer-info.png
 

 

 

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png

allinclusive...rdeel-moezel.png

 

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

 

Klotten-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

 

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel