Eltzbachtal wandeling rond Moselkern aan de Moezel

Home - Hotels Moselkern - Appartement Moselkern - Wijnfeest Moselkern - Voordelige hotels

moselkern-banner-moezel-2019.png

Wandelen door het Eltzbachtal;
Vooral de wandelroute door het Elzbachtal voldoet aan de smaak van veel wandelaars. De 12,6 km lange rondweg begint en eindigt in Wierschem bij het Dorfgemeinschaftshaus.Er zijn ook wandelroutes vanuit Müden.

Het kasteel
Het Kasteel is niet groot, maar wel zeer goed onderhouden er is ook een kleine binnenplaats, een uitkijkplatform en toiletten.

https://cdn.myonlinestore.eu/94208cdf-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/images/Burcht-Eltz-Wiersheim-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

Andere wandelroutes naar burcht Eltz:

"De romantische rivier de Elzbach stroomopwaarts" (2,5 km., 35 minuten)
Dit pad begint bij de Ringelsteiner molen in Moselkern en voert met lichte tot middelmatige hellingen langs de Elzbach door het beschermde natuurgebied het Eltzer bos naar burcht Eltz.

"Van Müdener Berg naar burcht Eltz" (1,7 km., ca. 35 minuten)
Deze mooie en sportieve route is alleen geschikt voor de ervaren wandelaar. Sommige gedeelten zijn erg stijl, maar de weg biedt een uniek uitzicht op de twee nabijgelegen burchten, burcht Eltz en burcht Pyrmont.

"Van Karden naar burcht Eltz" (7 km., 2 uur)
Deze uitdagende route is voor de ervaren wandelaar. Zij voert u met prachtige uitzichten over de Moezel, de Hunsrück en Maifeld van Karden naar burcht Eltz door wijngaarden, weidelanden, velden en bossen.

"Van burcht Pyrmont tot burcht Eltz" (9,5 km., 2,5 uur)
De wandelroute tussen burcht Eltz en burcht Pyrmont toont het Elzdal van zijn mooiste kant. Tip: In weekenden en op feestdagen rijdt de burchtbus tussen deze twee naburige burchten en kan men zich ook per bus van de ene naar de andere burcht begeven.

 

  moselkern-burg-hotel.png  moselkern-hotel-moselkern.png 

VOORDEELUITJES-MOEZEL-HOTELLETJEAANDE MOEZEL.NL.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.pngwijnfeesten-moezel-banner-2020%20hotelletjeaandemoezel.png?t=1591869356

Moselkern-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

Voordelige Hotels

© 2015 - 2020 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel