Fietsen langs de moezel - Fiets arrangementen
aaline.png
fiets-gidsen-moezel-2019.png

Fietsen langs de moezel;
Het Moezeldal en de hellingen zijn beroemd vanwege de wijnbouw, maar er zijn ook natuurgebieden met bos. Er zijn fraaie uitzichten over de moezel en haar dorpjes te bewonderen, en niet te vergeten de vele wijngaarden. De grotere plaatsen aan de moezel worden druk bezocht en zijn veelal zeer toeristisch.
De Moezel route;
De Moezelroute wordt druk bereden door fietsers, zelfs tot eind september. De route brengt je langs beide zijden van de Moezel, steeds wordt de autoluwe kant of de kant met vrij liggende fietspaden of landbouwwegen gekozen. Je steekt de Moezel over via een brug of met een veerpont. Soms is de route over beide oevers bewegwijzerd. De beste keuze kan dan uit de routeboekjes gehaald worden.
De liefhebber kan eventueel door de wijngebieden zelf gaan fietsen maar dan komt hij meteen pittige hellingen tegen.

 

Fietsvakantie langs de Saar, Moezel en Sauer Duitsland

fietsvakanti...sauer-moezel.png

Dat u helemaal niet ver hoeft te reizen om mooie dingen te zien, wordt met deze fietsreis langs drie prachtige Duitse rivieren bewezen. Eigenlijk ligt deze bestemming een beetje voor de hand want het is algemeen bekend hoe mooi de Duitse valleien zijn en hoe fantastisch het is om er langs het water te fietsen.

Meer informatie....

aaline.png

pharos-banner-moezel-2019.png

aaline.png

Fietsen tussen Moezel en Saar

fietsvakanti...saar-moezel.png

Combineer de schoonheid van de Moezelvallei met die van de minder bekende maar eveneens schitterende Saarvallei. Fietsen langs wijngaarden, meanderende rivieren en schitterende stadjes, van Saarburg tot Trier. Maar ook langs de porseleinfabriek van Villeroy & Boch en Romeins erfgoed.

Meer informatie....

aaline.png

Romantiek langs de Moezel Fietsvakantie

fietsvakanti...oezel-moezel.png

Genieten van het bekendste wijngebied van Duitsland; fietsen langs de Moezel van Trier tot Koblenz. Hier genieten alle zintuigen met volle teugen! De route voert langs wijnheuvels, gemoedelijke wijndorpjes en meer dan 2000 jaar geschiedenis.

Meer informatie....

 

voordelige-h...otels-moezel.png


allinclusive...rdeel-moezel.png

aaline.png

wijnfeesten-moezel-banner-2020%20hotelletjeaandemoezel.png?t=1592298625

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

© 2015 - 2020 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel