Fort Ehrenbreitstein aan de Rijn in Koblenz Duitsland

Home - Hotels Koblenz - Vakantiehuis Koblenz - Voordelige hotels - Deutches Eck - Kerstmarkt Koblenz


Fort Ehrenbreitstein;
Recht tegenover de samenvloeiing van Rijn en Moezel, op een steile rots (118 m boven de Rijn) bevindt zich een der sterkste en machtigste vestingen van Europa, Fort Ehrenbreitstein is een 19e-eeuws fort, gelegen op de gelijknamige heuvel aan de Rijn tegenover de stad Koblenz en de monding van de rivier de Moezel in Duitsland.

Tegenwoordig biedt het complex onderdak aan musea, filmarchief en een jeugdherberg. Boven op de vesting hebt u een prachtig uitzicht over de Rijn, Deutsches Eck en de Moezel. De vesting is te bereiken via een rijweg, een voetpad of per stoeltjeslift

panorama-festungehrenbreitstein-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

De kabelbaan Koblenz - een bijzondere ervaring
Drijven met de kabelbaan over de Rijn en de vesting Ehrenbreitstein veroveren. Ervaar een geweldig uitzicht over de stad Koblenz met meer dan 2000 jaar oude traditie aan de samenvloeiing van de Rijn en de Moezel.Het werd gebouwd als een attractie en om milieuvriendelijke verkeersverbindingen te realiseren, vooral voor de "National Garden Show 2011". De kabelbaan verbindt de Rijn sinds juni 2010.
Geniet van de spectaculaire kabelbaan, u kunt een wandeling maken door het prachtige Park en ontdek de vesting Ehrenbreitstein met zijn prachtige tentoonstellingen en evenementen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Het is Duitslands eerste drie kabel baan en heeft 18 cabines met een productiecapaciteit van 7.600 personen per uur.

 

 

Koblenz-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel