Navigatie

Hotels zoeken voor een vakantie aan de Moezel in Treis Karden
Hotels Treis Karden - Voordeeluitjes Treis Karden - Wijnfeesten Treis Karden - Allinclusive Treis Karden
  Vakantiehuis Treis Karden
aaline.png

VOORDEELUITJES-TREIS-KARDEN-MOEZEL-HOTELLETJEAANDE MOEZEL.NL.png

A1-hotel-specials-moezel.png

Treis Karden, ik kom eraan

Hotel zoeken in Treis Karden;
Het dubbelstadje Treis-Karden ligt in Duitsland op de Moezel. Je vindt Treis-Karden zo'n 12 kilometer ten noorden van Cochem en zo'n 15 kilometer ten zuid-oosten van Kaisersesch in de Vulkaaneifel. De dubbelstad ligt in de Duitse deelstaat Rijnland-Pfaltz en in de Landskreis Cochem-Zell. Men spreekt over een dubbelstad, omdat Treis op de ene oever van de Moezel ligt en Karden op de andere oever vooral Karden is leuk om te bezoeken.

treis-karden-Garni-reis-2018.png  treis-karden-knaub-2018.png

ErOpUit in Treis Karden;
Treis en Karden zijn pittoreske stadjes. Je kan er rustig in rondkuieren en van Treis naar Karden gaan via de bruggen. Ook langs de Moezel kan je een mooie wandeling maken, zowel in de richting van Cochem maar ook in de richting van Koblenz.Treis is groter dan Karden maar heeft minder te bieden qua stad. Er is wel meer te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld twee burchten: Treis en Wildburg. De burcht van Wildburg werd helemaal verbouwd. Wildburg is privé-bezit en kan dus niet bezocht worden.
Vanuit Treis kan je naar de burchten Elz en Pyrmont wandelen van af deze plekken heb je een prachtig uitzicht op zowel Treis als Karden en aan de Moezel.

treis-karden-ostermann-2018.png  treis-karden-petry-2018.png

St. Kastor van Treis-Karden;
Treis-Karden is een erkende toeristische plaats. Treis staat bij toeristen vooral bekend om haar indrukwekkende neogotische kerk, de St. Johannes der Täufer. Voor deze enorme witte kloosterkerk te bezoeken, steek je de brug over de moezel over naar het zusterstadje Karden. De St. Kastor is een grootse Rooms-katholieke parochiekerk met drie imposante torens die over het dorpje kijken.

treis-karden-weinhaus-2018.png  treis-karden-buurt-sewenig-2018.png

voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

misterinkt-banner.png

treiskarden-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel