Navigatie

Hotel zoeken in Enkirch aan de Moezel in Duitsland
Home - Hotels in Enkirch - Vakantiehuis in Enkirch - Appartement in Enkirch
aaline.png

A1-hotel-specials-moezel.png

Enkirch, ik kom eraan

Hotel zoeken in Enkirch aan de Moezel;
Hartelijk welkom in Enkirch!
Het doet ons plezier dat u belangstelling hebt voor onze woonplaats en de Moezel. Als officieel recreatieoord en vanwege zijn reputatie als "schatkamer van de Rijnse vakwerkbouw" is Enkirch uitermate geliefd.Enkirch staat bekend om zijn vakwerkarchitectuur en gevel, erker en balkonversieringen.

Er zijn romantische hoekjes,stegen, en historische wijnhuizen. In de Wein en Priestergasse en in de Sponheimer Straße staan bijzonder fraaie vakwerkhuizen uit de 15e tot en met de 18e eeuw. Ook de historische stadsmuur en de oude vestingwerken zijn gedeeltelijk goed bewaard gebleven. 

Datum Wijnfeesten 2018 in Enkirch;
18.05. - 21.05. Lente wijnfeesten
14.07. - 15.07. Wijnfeesten

Ferienwohnung Am Edelberg  Enkirch

  91563681.jpg  91566414.jpg

6 Am Edelberg, Enkirch
Ferienwohnung Am Edelberg biedt huisdiervriendelijke accommodatie in Enkirch, op 43 km van Trier. De accommodatie bevindt zich op 9 km van Bernkastel-Kues en beschikt over gratis privéparkeergelegenheid. U kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi.
Het appartement heeft een keuken met een oven en een koelkast. Er worden handdoeken en beddengoed verstrekt in deze accommodatie met eigen kookgelegenheid.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelige Hotels in Enkirch;
Een dorp vol hartelijke mensen, vrolijk, gastvrij en altijd goed gehumeurd: dat is het wijnplaatsje Enkirch in het hartje van de Midden-Moezel. Hier weet men wat gezelligheid en hartelijkheid is. De talloze wandel- en fietspaden, ons streekmuseum en een historische wandeling door het dorp staan garant voor een vakantie vol afwisseling.

Aanbevelingswaardig zijn de rondleidingen door het schilderachtige dorp onder leiding van een gids. Enkirch is rijk aan bijzondere details, zoals de uit houtsnijwerk vervaardigde naambordjes van straten en huizen.

voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png

aaline.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png
aaline.png

d-deals-kerst-2018-moezel.png

aaline.png

enkirch-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

© 2015 - 2018 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel