Hotels zoeken in Dieblich aan de Moezel in Duitsland

Home - Hotels in Dieblich - Burcht Eltz Detzem

dieblich-banner-moezel-2019.png

Hotel in Dieblich Moezelstreek;
Wie rust en ontspanning zoekt, vindt die in Dieblich!
Dieblich is een pittoresk dorpje aan de rechteroever van de Moezel dat zich op ca. 15 km van Koblenz en op ca. 36 km van Cochem bevindt. In en nabij Dieblich vindt u de St. Johanneskerk, een gotisch burchthuis met vakwerkgevel uit de 13de eeuw, de Heesenburcht en de burchten Thurant en Eltz. Hier in de Nedermoezel zijn de hellingen al eeuwenlang begroeid met wijnranken die de druiven voor de beroemde moezelwijnen leveren.


aaline.png

Dieblich aan de Moezel;
Het hele jaar door kunt u hier de wijnkelders bezichtigen en gezellig wijnproeven. Bovendien zorgen de uitgelaten wijn- en cultuurfeesten in de regio voor een vrolijke en feestelijke stemming. Kortom, Dieblich is een eiland van rust en geluk, bestemd om nieuwe energie op te doen en te genieten als een echte levenskunstenaar.
Tips voor trips: de oude Romeinse stad Koblenz, waar Moezel en Rijn samenvloeien, met zijn fascinerende vestingmuren, kastelen en patriciërshuizen en tal van andere culturele schatten.

Hotel Kachelburg Dieblich

   kachelburg-h...hotel-moezel.jpg

Am Moselufer (Kegelbahnstr. 15a), Dieblich
Hotel Kachelburg wordt beheerd door een familie en ligt aan de rivier de Moezel. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de omliggende wijngaarden en de Moezelvallei.

Het Kachelburg verzorgt elke ochtend een ontbijtbuffet. Het restaurant, dat beschikt over een prachtig uitzicht op Kasteel Niederburg, serveert streekgerechten en regionale Rieslingwijnen.
Boottochten over de Moezel vertrekken vanuit Brodenbach, dat op slechts 10 km van Hotel Kachelberg ligt. In het Koblenzer Wald dat op 5 minuten van het hotel ligt, kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
meer-info.png


Hotel Pistono Dieblich

  46126319.jpg 

Hauptstrasse 30, Dieblich
Dit Superior hotel heeft 3 sterren en beschikt over een sauna, een binnenzwembad en een tuin met ligstoelen. Hotel Pistono ligt in de wijnstad Dieblich en heeft een eigen wijngaard.
meer-info.png

last-minutes...elig-moezel-.png

aaline.png

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

dieblich-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png 

 

allinclusive...rdeel-moezel.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel