Hotels boeken in Bruttig-Fankel aan de Moezel in Duitsland

Home - Hotels Bruttig Fankel - Vakantiehuis Bruttig Fankel - Wijnfeesten Bruttig Fankel

bruttig-fankel-hotel-banner-moezel-2019.png

Hotels in Bruttig Fankel;
In het wijndorp Bruttig Fankel is vooral de wijk Fankel met de rivierbrede sluis een lust voor het oog door zijn vele fraaie vakwerkhuizen met gevels en erkers. Mooi is ook het tot raadhuis veranderde Zehnthaus (1356).Door de centrale ligging zijn de culturele bezienswaardigheden uitermate goed te bereiken. In de nabije omgeving o.a. de Rijksburcht van Cochem, de Burcht Elzt of de Burcht Metternich in Beilstein. Maar ook de Stad Koblenz en Trier zijn met de auto of de trein eenvoudig te bereiken.Bruttig-Fankel of één van de omliggende plaatsen een wijn- of themafeest te bezoeken, waar u de plaatselijke lekkernijen en kostelijke wijnen kunt genieten. 

last-minutes...elig-moezel-.png

Wijn en straatfeesten in Bruttig Fankel;

bruttig-fankel-hotels-guten-onkel-moezel-2019.png  bruttig-fankel-hotels-merle-moezel-2019.png  bruttig-fankel-hotels-rebstock-moezel-2019.png  

Eropuit in Bruttig Fankel;
Bezienswaardig zijn ook het Rathaus uit 1689 en het barokke Schuncksche Haus met binnen een ornamentele renaissance-trap. Vanuit Bruttig is er een brug naar Ernst aan de andere Moezeloever, ook een plaatsje met kronkelende straatjes. En in de richting van Cochem ligt het klooster Ebernach.

Maar ook het vertier voor kinderen is voor handen. Zwembaden in Cochem (binnen- en buitenbad) en Ellenz-Poltersdorf (buitenbad) en in Klotten een ontspanningspark met dieren en attracties voor grote en kleine kinderen (o.a. Achtbaan, waterglijbaan, springkussen, etc.). Bruttig-Fankel ademt een gezellige en ontspannende sfeer uit met vriendelijke inwoners, waar de mensen ook weten wat feestvieren is (zie de evenementen kalender).

 

 

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.pngallinclusive...rdeel-moezel.png

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

bruttig-fankel-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel