Navigatie

Wandelgebied Briedeler Schweiz aan de Moezel in Duitsland
Home - Hotels Briedern - Vakantiehuis Briedern - Wijnfeesten Briedern
aaline.png

Briedern-banner-2019-moezel.png

Briedern, ik ben onderweg naar je toe!

Briederler Schweiz;
Een wandeling die echt gemaakt moet worden is de route door Briederner Schweiz. Een indrukwekkende culturele wandeling die de verbinding maakt met het middeleeuwse stadje Beilstein ("Doornroosje van de Moezel") en de plaatselijke kerk Briedern via een smalle beboste weg. Ook de nordic-fitnessroute is aanbevelenswaardig. Dit is één van de mooiste routes in de omgeving. Onderweg is er de mogelijkheid te pauzeren op de Waldeslust en is het genieten van het mooie uitzicht over het Moezeldal.

Informatie over de route:
Op loopafstand: 3 km
Hoogteverschil: 90 m

Winzerhotel und Restaurant zum Moselstrand Briedern

   4994880.jpg 

Moselstr. 20, Briedern
Dit 3-sterren hotel biedt gezellige accommodatie, eigen wijnen en bustochten met gids. Het ligt direct aan de oevers van de rivier de Moezel in Briedern, op ongeveer 16 km van Cochem.
De kamers van het Winzerhotel und Restaurant zum Moselstrand zijn comfortabel ingericht in een landhuisstijl en voorzien van satelliettelevisie. Veel kamers bieden een prachtig uitzicht over de rivier.
Geniet elke ochtend van het heerlijke, gratis ontbijtbuffet, alvorens er op uit te trekken om de Moezel-regio te voet of per fiets te ontdekken.
U kunt een fiets huren bij het hotel, of gebruikmaken van de busrondleiding met gids, aangeboden door het hotel op dinsdag en vrijdag. De bus doet Trier en Luxemburg aan.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png

  allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

wijnfeesten-moezel-banner-2019.png

briedern-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

Voordelige Hotels

© 2015 - 2019 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel