Burcht in Cochem aan de Moezel in Duitsland

Hotels Cochem - Appartementen Cochem - B&B Cochem - Vakantiehuis Cochem
Voordelige hotels - Kerstmarkt Cochem - Wijnfeesten - Pinner Kreuz - Mosterdmolen Cochem - Wildpark Klotten

cochem-hotel-banner-moezel-2019.png

Reichsburg Cochem;
De Rijksburcht Cochem is een op een bergkegel gelegen hoogteburcht in het Duitse stadje Cochem aan de Moezel. De zeer beeldbepalende rijksburcht ligt 100 meter boven de stad en diende in de middeleeuwen als tolburcht. De burcht werd volgens de laatste onderzoeken naar alle waarschijnlijkheid omstreeks 1100 opgericht. Na de verwoesting in 1689 door de Fransen werd de burcht door Louis Fréderic Jacques Ravené conform de mode van de romantiek herbouwd. De Cochemer burcht is daarmee een goed voorbeeld van een bouwwerk dat in de neogotische stijl in de periode van het historisme werd opgetrokken.

Alle accommodaties in Cochem

Rijksburcht-Cochem-rekreatie-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

 

Sinds 1978 is de Reichsburch in het bezit van de stad Cochem en wordt ze door de stichting “Reichsburg Cochem GmbH” beheerd.De Rijksburcht Cochem is zeer zeker een van de mooiste plekken van Cochem en een must om te bezoeken. Al is het alleen al om het mooie uitzicht wat je vanaf het kasteel over Cochem hebt.

Ook is er een valkenier die dagelijks demonstraties verzorgd. Vanaf goede vrijdag t/m oktober 4 x per dag. In deze demonstratie laten verschillende vogels waaronder valken, uilen en een enorme arend hun kunsten zien. En ook mag het publiek wordt het publiek volop in de demonstraties betrokken

 

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png

Burchtkerstfeest in Cochem;
Wat maakt de kerstmarkt van Cochem anders dan al die andere kerstmarkten, wel tijdens de Burgweihnacht wordt het kerstverhaal nagespeeld met een levende kerststal.De kerstmarkt in Cochem wordt gehouden van 21 november tot 15 december. Hij is te vinden op het marktplein en bij de Rosenhof.

aaline.png

Highlights Hotel Karl Noss

cochem-karl...oss-1-moezel.png  cochem-karl...oss-2-moezel.png  cochem-karl...oss-3-moezel.png

 

Het 3-sterren Hotel Karl Noss in Cochem staat op een schilderachtige locatie aan rivier de Moezel, tussen de steden Trier en Koblenz. U verblijft midden in het centrum van wijnstadje Cochem, bekend vanwege zijn wereldberoemde Reichsburg Cochem en de heerlijke Moezelwijnen. Fiets- en wandelliefhebbers, motorfanaten en wijnliefhebbers weten hun weg te vinden naar dit gastvrije en gemoedelijke hotel, van waaruit de vele authentieke vakwerkhuisjes, het oude marktplein maar ook andere leuke wijnstadjes en - dorpjes in de regio makkelijk te bereiken zijn. Meer info....

3 daags Diner arrangement €89,-p.p. button-voordeeluitje-hotelletjeaandemoezel.nl.png

meer-info.png

aaline.png

allinclusive...rdeel-moezel.png

 

cochem-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel