Vissen met een visvergunning langs de Moezel in Duitsland
aaline.png

Aan de oever van de Moezel uw hengel uitpakken, het doosje met aas klaarleggen en alvast dromen van de gerookte forel  tot het zover is, moet de visser echter nog een beetje geduld hebben, maar wie heeft dat niet bij de aanblik van de prachtige rivier de Moezel en de wijnbergen in het Vakantieland Cochem!

De meest voorkomende vissoorten: paling, snoek, karper, forel, snoekbaars, baars.

Om te mogen vissen dient u in het bezit te zijn van een "Fischerei-Erlaubnisschein", een Duitse sportvisakte. Buitenlandse toeristen hoeven geen test af te leggen en kunnen voor de vergunning bij de gemeente van de desbetreffende vakantieplaats terecht.

 

 • Uitgiftepunt in het Vakantieland Cochem:
  Verbandsgemeindeverwaltung Cochem, Ravenéstraße 61, Cochem

  Hier zijn sportvisaktes verkrijgbaar voor burgers uit de aangesloten deelgemeentes en buitenlandse vakantiegasten die in de plaatsen logeren die deel uitmaken van de gemeente. Gelieve een pasfoto mee te brengen.

 • Visgebied tussen Müden en de sluis van Bruttig-Fankel:
  Visaktes voor het Moezelgebied tussen de sluis van Müden en de sluis van Fankel zijn verkrijgbaar bij de Aalräucherei Barden (palingrokerij) bij de sluis van Müden (rechteroever van de Moezel B 49, tegenover het plaatsje Müden; vanuit Cochem rijdt u bij Treis-Karden over de brug naar de andere kant van de Moezel). Tel. +49 (0) 2672-7137

 • Visgebied tussen de sluis van Bruttig-Fankel en de stuwdam van St. Aldegund:
  Visaktes voor het Moezelgebied tussen de sluis van Fankel en de sluis van Sankt Aldegund zijn o.a. verkrijgbaar bij de hengelsportzaak Peierl in Ediger-Eller. Angelgeräte Peierl, Moselweinstr. 33, Ediger-Eller, tel. +49 (0) 2675-231, fax +49 (0) 2671-1564, peierl@t-online.de

 • Visaktes voor het hele Moezelgebied zijn bij alle uitgiftepunten verkrijgbaar.

 

Meer info kunt u vinden op de site van Tourist information Ferienland Cochem

 

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png

allinclusive...rdeel-moezel.png

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel