Hotels zoeken in Brodenbach aan de Moezel in Duitsland

Hotels Brodenbach - Vakantiehuis Brodenbach - Kasteel Ehrenburg - Bergschluchtenpfad - Voordelige hotels - Wijnfeesten

brodenbach-hotel-banner-moezel-2019.png

Hotels in Brodenbach aan de Moezel;
Luchtkuuroord Brodenbach ligt in een bocht van de Moezel in een bosrijke omgeving aan de monding van de Broden en de Ehrbach. De twee zijdalen voeren schone gezonde lucht aan waardoor Brodenbach een officieel Duits luchtkuuroord is. Het dorp met zijn mooie vakwerkhuizen dient vaak als uitvalsbasis voor wandelingen door het Ehrbachtal en Brodenbachtal. Het dorp staat bekend om haar Moezelgastvrijheid en beschikt over diverse hotels en een fraai gelegen camping.

last-minutes...elig-moezel-.png

 

brodenbach-hotels-pfeifer-moezel-2019.png  brodenbach-hotels-mosel-moezel-2019.png  brodenbach-hotels-post-moezel-2019.png

Brodenbach – Wandelen, Fietsen, Vissen;
Tegenwoordig is Brodenbach aan de Moezel een populaire bestemming. In het dorp kun je onder andere de historische vakwerkhuizen bewonderen, maar deze plaats staat met name bekend als een uitstekende uitvalsbasis voor wandelingen in het Moezelgebied.Zo wordt onder andere een wandeling door de romantische Ehrbachklamm aanbevolen, waarbij je onder andere kleine watervallen, klimmetjes en prachtige beekjes tegenkomt. Onder natuurliefhebbers geldt de Ehrbachklamm als een van de mooiste landschappen van Duitsland.

Het is zeer zeker ook de moeite waard om het Bergschluchtenpad te bewandelen, waarbij je door een adembenemend landschap loopt en spectaculair uitzicht hebt op de Moezel en het Moezeldal.   

aaline.png

brodenbach-pfeiffers-moselhotel-2018.png

aaline.png

BrodenbachKasteel Ehrenburg;
In de buurt van Brodenbach aan de Moezel ligt de Ehrenburg, een romantische kasteelruine met imposante torens. Van Paaszondag tot en met 1 november kan dit interessante bouwwerk bezocht worden. In Ehrenburg worden in de kasteelkeuken ook smakelijke lokale gerechten geserveerd en is het bovendien ook mogelijk om in dit fraaie kasteel te overnachten.

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png


allinclusive...rdeel-moezel.png

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

brodenbach-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel