Navigatie

Hotel zoeken in Briedern aan de Moezel in Duitsland
Home - Hotels Briedern - Vakantiehuis Briedern - Briederner Schweiz - Wijnfeesten Briedern
aaline.png

Briedern-banner-2019-moezel.png

Hotels in Briedern aan de Moezel;
Briedern is gelegen tussen Zell en Cochem. Het dorp is vrij van doorgaand verkeer wat rust uitstraalt. Het is een typisch wijndorp zoals er zoveel te vinden zijn langs de Moezel.Restaurantjes en Straußwirtschaften bieden de mogelijkheid te proeven van regionale gerechten en wijnen. Diverse hotels en zimmer frei en vakantiewoningen zijn beschikbaar om er de nacht door te brengen. Daarnaast heeft Briedern ook nog een camperplaats aan de oever van de Moezel.
Wijn en straatfeesten in Briedern 2019;

briedel-rondvaart.jpg

Eropuit naar Briedern aan de Moezel;
Fraai aangelegde wandelpaden zullen de wandelaars wel gevallen. Een wandeling die echt gemaakt moet worden is de route door Briederner Schweiz. Een indrukwekkende culturele wandeling die onderweg is voorzien van info-borden. Ook de nordic-fitnessroute is aanbevelenswaardig. Dit is één van de mooiste routes in de omgeving. Onderweg is er de mogelijkheid te pauzeren op de Waldeslust en is het genieten van het mooie uitzicht over het Moezeldal. Voor de sportieve vakantievierder is er dus genoeg te doen. Ook is er genoeg te doen op of aan het water. Zo kan de sportvisser er zijn hart op halen en zijn er diverse mogelijkheden aan watersport te doen. Ook een boottocht over de Moezel maken is natuurlijk iets om niet te vergeten.

Winzerhotel und Restaurant zum Moselstrand Briedern

89812958.jpg 

Moselstr. 20, Briedern
Dit 3-sterren hotel biedt gezellige accommodatie, eigen wijnen en bustochten met gids. Het ligt direct aan de oevers van de rivier de Moezel in Briedern, op ongeveer 16 km van Cochem.
De kamers van het Winzerhotel und Restaurant zum Moselstrand zijn comfortabel ingericht in een landhuisstijl en voorzien van satelliettelevisie. Veel kamers bieden een prachtig uitzicht over de rivier.
Geniet elke ochtend van het heerlijke, gratis ontbijtbuffet, alvorens er op uit te trekken om de Moezel-regio te voet of per fiets te ontdekken.
U kunt een fiets huren bij het hotel, of gebruikmaken van de busrondleiding met gids, aangeboden door het hotel op dinsdag en vrijdag. De bus doet Trier en Luxemburg aan.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png

allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

wijnfeesten-moezel-banner-2019.png

briedern-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

Voordelige Hotels

© 2015 - 2019 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel