Navigatie

Hotelletje zoeken in Beilstein aan de Moezel in Duitsland
Home - Hotels Beilstein - Appartement Beilstein - Vakantiehuis Beilstein - Burcht Metternich Beilstein
aaline.png
beilstein-banner-moezel-2019.png

Beilstein aan de moezel;
Gelegen tussen twee riviertjes, die zich vanuit de Hunsrück een weg naar de Moezel zoeken, ligt ons romantische stadje Beilstein. Beilstein wordt bepaald door zijn middeleeuwse stadsbeeld, de dichte bebouwing heeft een natuurlijke oorzaak: Beilstein ligt in een keteldal met steile wijnhellingen, bekroond door de ruïne van de Burg Metternich.Zijn vijfhoekige burchttoren dateert uit de 12e eeuw. Hoog boven op de St.Josephs Kegel ligt de Barokke, in de 17e eeuw op gotische fundamenten gebouwde drieschepige Hallenkirche der Unbeschuhten Karmeliter.De klim naar boven gaat via een steile trap van meer dan 100 treden. Boven kijkt u uit over de schilderachtige mini-stad met vakwerkhuizen die dicht tegen elkaar aan staan in kronkelige straatjes.

Hotel Haus Burg Metternich Beilstein

  46543222.jpg  Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie  Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Moselstr. 2, Beilstein
Hotel Haus Burg Metternich wordt omgeven door de prachtige wijngaarden van Beilstein. Het heeft terrassen met wijnstokken en een panoramisch uitzicht op de rivier de Moezel. Dit hotel wordt beheerd door een familie en ligt aan de voet van kasteel Metternich.
De stijlvolle kamers zijn ingericht in een neutrale stijl en voorzien van een flatscreen-tv en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen, een badjas en een haardroger. Sommige kamers kijken uit op de Moezel.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

beilstein-foto-hotelletjeaandemoezel.nl.jpg

Beilstein leefde honderden jaren van de wijnbouw, de bekendste wijnbergen zijn de „ Silberberg“ en de „ Schloßberg“.
Door de bittere armoede onder de boeren en wijnboeren tot ver in de 20 ste eeuw, was er geen gelegenheid tot modernisering, waardoor het middeleeuwse stadsbeeld bijna onveranderd is gebleven, hetgeen Beilstein heden zijn charme geeft.Naast vele gasten die hun vakantiedagen ontspannen doorbrengen met wandelen, bezichtigingen en excursies, trekt ons plaatsje ook vele dagjestoeristen aan die zich door Beilstein laten betoveren.


voordeeluitjes-moezel-hotelletjaaandemoezel.nl.png allinclusive-duitsland-website-hotelletjeaandemoezel.nl.png

wijnfeesten-moezel-banner-2019.png


beilstein-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png 

Voordelige Hotels

© 2015 - 2019 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel