Hotels zoeken in Bullay aan de Moezel in Duitsland

Home - Hotels Bullay - Prinzenkopf Bullay - Appartement Bullay - Vakantiehuis Bullay

bullay-hotel-banner-moezel-2019.png

Voordelige Hotels in Bullay aan de moezel;
Tegen over het dorp Alf ligt het iets kleinere Bullay. De 2 dorpen zijn met elkaar verbonden door een bijzondere brug. Het spoor en de autoweg liggen namelijk boven elkaar. Ook voor Bullay is de wijnbouw erg belangrijk. Een bekende wijn die er gemaakt wordt is de Bullayer Brautrock. De omgeving van het dorp is zeer geschikt om te fietsen en te wandelen. Ook is er een Waldlehrpfad, leuk om met de kinderen te wandelen.

last-minutes...elig-moezel-.png

Weekendje weg naar Bullay aan de moezel;
Zeer de moeite waard zijn ook wandelingen naar de Marienberg met daarop de Marienburg en de Prinzenkopf. Op de Prinzenkopf is een uitzichttoren te beklimmen waarvan af men een prachtig uitzicht heeft. De Marienburg was oorspronkelijk een burcht maar werd in 1127 omgebouwd tot klooster. De Marienburg ligt op het smalste deel van het schiereiland dat gevormd wordt door een lange lus in de Moezel. Tijdens de wandeling naar de Marienburg heeft u een geweldig uitzicht over dit deel van het Moezellandschap.

 

  bullay-hotels-königslay-moezel-2019.png bullay-hotels-gartenlaube-moezel-2019.png bullay-hotels-lindenplatz-moezel-2019.png

aaline.png

 

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png

allinclusive...rdeel-moezel.png

 

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

bullay-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel