Voordeel hotels in Bad Bertrich aan de Moezel in Duitsland

Hotels Bad Bertrich - Vakantiehuis Bad Bertrich - Voordelige hotels -
Appartement Bad Bertrich - Bad Bertrich wellness

bad-bertrich-hotel-banner-moezel-2019.png

Hotels in Bad Bertrich;
Het bosrijke Bad Bertrich behoort tot het Duitse Eifelgebied en ligt op slechts een tiental minuten rijden van de wijngaarden van de Moezelstreek. Omdat het zo dichtbij de Moezel ligt is het een ideaal doel voor een vakantie of een dagje uit voor een verblijf in de Moezelregio.
Hotelletje zoeken in Bad Bertrich;
Het kuurstadje,bekend om haar eeuwenoude badcultuur ligt verscholen in een smalle kom tussen de Moezel en de Eifel en is omringd door groene berghellingen. De Romeinen maakten al gebruik vam de borrelende warme bron die hier ontspringt.
Naast het kuren is het deftige stadsbeeld met haar crèmekleurige, roze en hemelsblauwe gevels het aanzien meer dan waard. Het middelpunt blijft het reeds eerder genoemde kuurslot van de Keurvorst. Rondom het slot bevind zich een fraai aangelegde en kleurige tuin. In de omgeving van het stadje bevinden zich de Falkenlay, een ruim vierhonderd meter hoge basaltkegel , een grot die in de steentijd bewoond werd en de zogenaamde Elfengrot, een uit zuilen van basalt opgebouwde vulkanische rotsformatie.
 

voordelige-h...otels-moezel.png

bad-bertrich-hotel-christa-moezel-2019.png bad-bertrich-hotel-residenz-moezel-2019.png bad-bertrich-hotel-twenty-moezel-2019.png

Meest geboekte hotels in Bad Bertrich in de afgelopen maand

 bad-bertrich-meest- hotel-parkhotel-moezel-2019.png bad-bertrich-meest-hotel-zumbusch-moezel-2019.png bad-bertrich-meest-hotel-quellenhof-moezel-2019.png

Geschiedenis Bad Bertrich;
Rond 1530 maakte de vooraanstaande geoloog Sebastian Munster in zijn aardrijkskundigewerk melding van de heilzame werking van het water. In 1787 liet Keurvorst Clemens Wenzeslaus uit Trier er een luisterrijk kuurslot met park aanleggen. Ook Alexander von Humboldt, die aan het begin van de 19e eeuw een bezoek bracht aan Bad Bertrich bracht, roemde het enige glauberzoutbad van Duitsland. Het warme water dat een temperatuur van 32 graden heeft komt van een diepte van meer dan 2000 meter. Het gerenommeerde kuuroord met haar tweeduizend jaar oude geschiedenis trekt jaarlijks naast vele Duitse ook tienduizenden internationale bezoekers.

 

last-minutes...elig-moezel-.png

aaline.png

 

wijnfeesten-...-2021-moezel.png


Bad-Bertrich-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

aaline.png

allinclusive...rdeel-moezel.png

 

misterinkt-banner.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel