Hotel zoeken in Cochem voor een vakantie aan de moezel in Duitslandaaline.png
Hotels Cochem - Appartementen Cochem - B&B Cochem - Vakantiehuis Cochem - Voordelige hotels - Kerstmarkt Cochem - Burcht Cochem Wijnfeesten - Pinner Kreuz - Mosterdmolen Cochem - Wildpark Klotten

cochem-hotel-banner-moezel-2019.png

Hotel boeken in Cochem aan de Moezel;
Onder het wakend oog van de laatgotische Reichsburg ligt de oude stadswijk met haar middeleeuwse pleinen en liefdevol gerestaureerde vakwerkhuizen, meesterwerkjes van de Moezellandse architectuur. In de loop van de 2000-jarige geschiedenis is in en om Cochem niet alleen bezienswaardige bouwkunst, maar ook een levendige traditie rondom folklore en wijn ontstaan.
 

cochem-hotel1.png cochem-hotel2.png cochem-hotel3.png

ErOpUit naar Cochem;
Ferienresort Cochem is gelegen in de gelijknamige plaats. Cochem is een bekende en geliefde vakantiebestemming omdat het slechts twee uurtjes rijden is vanaf Maastricht en u toch het gevoel heeft er even helemaal tussenuit te zijn. Daarnaast kent het gezellige dorpje een rijke historie die u nog goed kunt zien en voelen. Het veelzijdige karakter van de omgeving en de schoonheid van de natuur zorgen ervoor dat veel van haar bezoekers na een eerste bezoek blijven terugkeren. Ook erg populair bij onze bezoekers van Cochem is de jaarlijkse Kerstmarkt in het oude stadsdeel

Wijnfeesten in Cochem 2021

 

cochem-hotel...rdeel-moezel.png  cochem-karl...rdeel-moezel.png 

                                                   vanaf €99,- p.p.                          vanaf €89,- p.p.                       

 

 

voordelige-h...otels-moezel.png

aaline.png

Reisgids voor Cochem
Beste tijd om te bezoeken april mei oktober
Laagste prijzen januari februari maart
Hotels Gemiddelde prijs € 105

 cochem-hotel4.png cochem-hotel5.png cochem-hotel6.png

Burchtkerstfeest in Cochem
Op zaterdag 12 en zondag 13 december 2020, telkens van 13.00 tot 18.00 uur.
Om op een bijzondere wijze in kerststemming te komen kunt U op de Rijksburcht in Cochem 2020 het kerstverhaal met levende dieren beleven.
Het traditionele kerstverhaal wordt rond de burcht door historisch geklede toneelspelers en levende dieren tot leven gewekt. Daarbij straalt achter de dikke burchtmuren de symbolische ster van Bethlehem. Amateurtoneelspelers spelen het kerstgebeuren. In de voorburcht wacht een herder samen met de burchtbezoekers op Maria en Josef, en begeleidt hen op de moeilijke zoektocht naar een onderdak van herberg tot herberg, om een warme plaats voor de nacht te vinden. Ze bezoeken het kampvuur van de herders met hun schapen, om zich bij het vuur te verwarmen.

Weekendje weg naar Cochem;
De 1000 jaar oude Reichsburg is het herkenningsteken van Cochem. De historische Senfmühle (rond 1810) is een van de laatste mosterdmolens in Europa. Bezienswaardig zijn ook het marktplein met het barokke raadhuis en de Martins-Brunnen, de kerk St. Martin en het voormalige kapucijnerklooster (nu cultuurcentrum) en delen van de oude stadsmuur met de historische stadspoorten Enderttor, Mäusetor en Balduinstor.

 

last-minutes...elig-moezel-.png

aaline.png

 

allinclusive...rdeel-moezel.png

wijnfeesten-...-2021-moezel.png

cochem-map-hotelletjeaandemoezel.nl.png

hotelletje i...in de eifel.jpg

Voordelige Hotels

ddeals.png

ss rotterdam-voordeel.png

© 2015 - 2021 Hotelletjeaandemoezel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel